Yhdyskuntatekniikka 2019-näyttely Jyväskylässä

TAVATAAN JYVÄSKYLÄSSÄ ENSIVIIKOLLA!

Olethan merkinnyt kalenteriisi ensiviikon Yhdyskuntatekniikka 2019-näyttelyn? Ei hätää, vielä ehdit ilmoittautua mukaan.
Haluamme omasta puolestamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Jyväskylän pavilijonkiin 15. – 16.5.2019 tutustumaan näyttelyyn sekä ENREGIS Water Management– järjestelmiin. 


ENREGIS tuottaa yhdessä asiakkaiden, suunnittelijoiden ja tutkimuslaitosten muodostaman verkostonsa kanssa markkinoiden parhaita hulevesien hallinnan ratkaisuja. Vedenkäsittelyteknologiat sekä ainutlaatuiset joustavat ja kestävät veden varastointituotteet varmistavat ympäristöystävällisen, kustannustehokkaan ja luotettavan hulevesien käsittelyn kaupunkien keskustoissa, liikennealueilla, satamissa, lentokentillä ja teollisuusalueilla.

Hulevesien hallinnan lisäksi tarjoamme ratkaisuja myös mm. kaupunkivihreän lisäämiseen haasteellisiin kasvuympäristöihin ja jätevesien käsittelyyn.

ENREGIS® X-box ja Controlbox -tuotteilla rakennat juuri sen kokoisen hulevesisäiliön kuin kohteesi vaatii. Rakenteen korkeus on valittavissa viiden senttimetrin tarkkuudella. ENREGIS® X-boxin ainutlaatuinen 1200 kN/m2 puristuskestävyys mahdollistaa asennuksen lähelle maan pintaa. Rakenteen sisäiset suodatus ja sedimentaatiorakenteet varmistavat helpon ja tehokkaan puhdistuksen.