Viherpäivät Jyväskylässä 12.-13.2.2020

Olemme mukana Viherpäivillä!

Viheralan valtakunnallinen ykköstapahtuma kokoaa jälleen Viheralan ammattilaiset Viherpäiville Jyväskylän Pavilijonkiin. Tapahtumaan sisältyy seminaareja, iltajuhla ja Vihertekniikka-näyttely.

Tapahtuman järjestää viheralan keskusjärjestö Viherympäristöliitto ry.

Nähdäänhän osastollamme B-518!

Olemme jälleen mukana Jyväskylän Pavilijongissa Viherpäivillä osastolla B-518 . Rekisteröityminen ilmaiseksi kävijäksi Vihertekniikka-näyttelyyn käy alla olevan linkin kautta. Käytäthän rekisteröitymiseen havenon kutsukoodia: QHSTMF.
Vuoden 2020 Viherpäivien teema on VIHREÄN HINTA.

Tervetuloa näyttelyvieraaksi, nähdäänhän siellä!

Näyttely on avoinna:
ke 12.2. klo 9.00–17.00
to 13.2. klo 9.00–15.00

Corten- teräksinen astia on ominaisuuksiltaan hyvin messujen VIHREÄN HINTA – teeman arvojen mukainen.  

Vahva ja kulutusta sekä säätä kestävä helppohoitoinen Corten – istutusastia, on pitkäikäinen ratkaisu viherrakentamisessasi.
Astiaa on saatavilla eri mallisena ja kokoisena juuri sinun tarpeisiisi.

Haveno – valurauta-aita on kestävä ja ajaton valinta. Aitatolppien klassinen muotoilu ja valuraudan veistoksellinen olemus korostavat aitauskohteen arvoa.

Teräksestä valmistettuja Haveno -puunrunkosuojia on saatavilla useita malleja, eri kokoja ja korkeuksia.

Vihertekniikka-näyttely 

Vihertekniikka-näyttely on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille! 

Viherpäivien yhteydessä järjestettävä Vihertekniikka-näyttely on koonnut vuosina 2016, 2017 ja 2018 yhteensä 90–100 näytteilleasettajaa Jyväskylän Paviljonkiin. Vuonna 2019 näytteilleasettajia oli ennätyslukemat: 113 kappaletta! Viherpäivien seminaarien lomassa on runsaasti aikaa tutustua näyttelyyn, työnäytöksiin ja infoiskuihin. Lisäksi näyttelyssä kiertää Viherympäristöliiton kuvausryhmä, joka haastattelee näytteilleasettajia sekä seminaarikävijöitä. Videoita esitetään livenä Viherympäristöliiton Youtube -kanavalla.