Viherp@iv@t 27.4.2022 – olemme mukana!

Tervetuloa vierailemaan viheralan ykköstapahtumaan!

Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma Viherpäivät on koonnut yhteen alan ammattilaisia jo vuodesta 1980 lähtien. Vuoden 2022 tapahtuma toteutetaan tapahtumasarjana, jonka avaa Viherp@iv@t-verkkotapahtuma 27.4.2022.
Verkkotapahtuma tarjoaa osallistujille webinaarin lisäksi viheralan näyttelyn sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden viheralan ammattilaisten kanssa erilaisissa virtuaalihuoneissa. Huoneissa pääset myös keskustelemaan luennoitsijoiden kanssa. 

Tapahtuman hinnat ja lisätiedot. Opiskelijoille vapaa pääsy tapahtumaan!

Vieraile maksuttomassa virtuaalinäyttelyssä

Viherp@iv@t 2022 -verkkotapahtuman yhteydessä järjestetään virtuaalinäyttely, joka on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille. Näyttelytila tarjoaa interaktiivisen tilan tuotteiden ja palveluiden esittelylle viheralan yrityksille, yhdistyksille ja toimijoille.
Virtuaalitapahtuman kumppanialueella näytteilleasettajille tarjotaan näyttelypaikkoja, jossa voi esittäytyä persoonallisilla tavoilla sekä sopia kohtaamisia tapahtuman osallistujien kanssa. Näyttely on avoin tila verkkotapahtumassa kaikille viheralasta kiinnostuneille. Sisäänkäynti vaatii vain rekisteröitymisen. Klikkaa alta mukaan!

Osallistu Viherp@ivien ViherSuunnistukseen ja voita täyspaketti Viherpäiville 2023!

ViherSuunnistuksessa on 14 kysymystä, joihin löydät vastauksen tapahtuman näyttelyosastoilta. Suunnistuksessa täytetään sähköistä lomaketta, joka lopuksi lähetetään Viherympäristöliittoon. Käy siis tapahtuman aikana näyttelyosastoilla selvittämässä vastaukset kysymyksiin!

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan täyspaketti (arvo 499€ (alv 0%), Sis. kahden päivän seminaarit, näyttelyn, luentomateriaalit, kahvit, lounaat, cocktailin ja iltajuhlan) vuoden 2023 Viherpäiville, jotka järjestetään Jyväskylässä 8.-9.2.2023. Arvonta suoritetaan 12.5. tapahtuma-alustan sulkeutumisen jälkeen.

Haveno on suunnistuksessa mukana kysymyksellään! Vastauksen löydät luonnollisesti www-sivuiltamme, tai käy kysymässä Juhanilta Chatissa! 

G-Wall -muunneltava viherseinä on nerokas tuote mielikuviteksellisten kukkamaalausten ja aromikkaiden yrttitarhojen luomiseen. G-Wall kootaan näppäristä 25 x 25 cm paloista haluttuun mittaan ja kasvit istutetaan kukin omaan lokeroonsa. Yhdessä G-Wall -palassa on neljä istutuspaikkaa, mutta kuinka monta istutuspaikkaa onkaan yhden neliömetrin suuruisessa G-Wall-taulussa? Vastauksen kysymykseen ja muita tietoja muunneltavasta G-Wall -viherseinästä saat osoitteesta https://www.haveno.fi/categoria/g-wall-muunneltava-viherseina/.

Tavataan
Viherp@iv@t – tapahtumassa!

Viherpäivät 2022