Uusi Enregis X-Box®

- ilmestyi sopivasti jouluksi 2020

Enregis X-Box® VC

Sopivasti jouluksi: uusi X-Box® 

Ja toisin kuin kuuluisan kansainvälisen laitteisto- ja ohjelmistovalmistajan nimikaimansa, uusi Enregisin polypropeenielementti toimii myös ilman näyttöliitäntää.  

Virtaa sentään Enregisin X-Box® VC tarvitsee, ei tosin sähkövirtaa, vaan nestemäistä ja mieluiten sadevesiperäistä. Tästä ovat tunnettuja jo myös Enregisin X-Box®- ja Controlbox®-elementit.  

Uusi perheenjäsen Enregisin hulevesijärjestelmien komponenteissa, on selvästi janoisempi alusta alkaen.
Uuden X-Box® 
VC:n unelmamittojen 60–90–60 (cm / L x S x K) ansiosta sen kapasiteetti on valtava. Toki vasta kahden identtisen kasetin kanssa yhteen koottuna, jolloin ne yhdessä muodostavat 324 litran elementin.

Tehtaalta kasetit voidaan toimittaa sisäkkäin pinottuna tilaa säästäen. Tämän ansiosta kaikkien 330 m
3:n kuormaaminen kuorma-autoon ei ole enää temppu eikä mikään! Itse asiassa uuden X-Box® VC:n 1 000 m3:n hulevesitilavuuden kuljettamiseen tarvitaan vain 3 kuorma-autoa, kun siihen aiemmin tarvittiin vähintään 15. 

Kahden elementin asentaminen päällekkäin kokonaan ilman työkaluja yhdeksi vakaaksi elementiksi on työmaalla pikalukon, alhaisen painon ja helpon käsiteltävyyden ansiosta paljon nopeampaa ja helpompaa kuin minkä tahansa muun järjestelmän asentaminen eikä asennukseen tarvita kuin yksi ihminen. 

Luonnollisesti uusi rajattomasti tarkastettava ja puhdistettava tuote voidaan yhdistää Enregisin X-Box-® ja Controlbox®-kasetteihin ja Control-X®-elementtiin. Ainutlaatuinen täysin integroitu tarkastus-, suodatin- ja viivytysyksikkö, kuten aina Enregisin hulevesijärjestelmissä, tarvitaan tähänkin. 

Vaakasuoran ja pystysuoran staattisen kuormituksen arvot ovat sellaiset, joihin muiden ei ole helppo vastata!

Alkuperäinen saksankielinen julkaisu: Enregis GmbH 16.12.2020


Toimimme Enregis GmbH:n tuotteiden jakelijana Suomessa ja olemme osa maailmanlaajuista ENREGIS -verkostoa. 
Ota yhteyttä keskustellaksesi hulevesien hallinnasta.

ENREGIS Suomi
Oy Haveno Ab
Juhani Hujala
09 805 6610

juhani.hujala@enregis.fi