Tervetuloa Viherp@iv@t- verkkotapahtumaan 11.2.

Olemme mukana Viherp@iv@t-verkkotapahtumassa 11.2.2021.

Viherp@iv@t järjestetään vuonna 2021 poikkeuksellisesti verkkotapahtumana. Verkkotapahtumassa kokoonnutaan verkossa tapahtuma-alustalla. Virtuaalitapahtuma järjestetään joustavasti ja turvallisesti paikasta riippumatta. Osallistujat pääsevät mukaan tapahtumaan mistä päin maailmaa tahansa! 

Viherp@iv@t -verkkotapahtuma tarjoaa osallistujille webinaarin, näyttelyn sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden viheralan ammattilaisten kanssa erilaisissa virtuaalihuoneissa.

Kutsumme sinut verkkotapahtuman näyttelyalueeseen. Vihertekniikk@ -näyttely on avoin ja ilmainen kaikille viheralasta kiinnostuneille.

Meidät tavoittaa Viherp@iv@t -verkkotapahtuman ajan tapahtuman chatissa, sekä puhelimella. 

Nähdään Viherp@iv@t -verkkotapahtumassa!

Tapahtuman järjestää viheralan keskusjärjestö Viherympäristöliitto ry.

Päälavan webinaariohjelma ohjeisohjelmineen on maksullinen. Voit ostaa lippusi täältä.

Päälavalla seurataan suoraan studiolta lähetettävää live- webinaarilähetystä. Tarjolla on monipuolista ja mielenkiintoisia esityksia ja ohjelmaa. Lähetyksen aikana voit kommentoida samanaikaisesti muiden katsojien kanssa meneillä olevaa lähetystä ja osallistua kyselyihin.

Luvassa on mm. Kahvihuoneita keskusteluineen, ViherREKRY, “Ulkoilman merkitys minulle” puhujana Pekka Hyysalo, sekä Aivotutkija Katri Saarikivi  Helsingin yliopistolta aiheenaan”Maailma ja viherala muuttuvat: Miten menestyä paremmin muuttuvassa maailmassa? Tunteet ja vuorovaikutus muuttumisen raameina.”,  ja monta muuta mielenkiintoista aihetta. 

Vihertekniikka-näyttely 

Vihertekniikka-näyttely on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille! 

Verkkotapahtuman näyttelyalue

Viherp@iv@t 2021 -verkkotapahtuman yhteydessä järjestetään perinteinen Vihertekniikka -näyttely, joka on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille. Näyttelytila tarjoaa interaktiivisen tilan tuotteiden ja palveluiden esittelylle viheralan yrityksille, yhdistyksille ja toimijoille. Tutustu näytteilleasettajiin täällä!

Virtuaalitapahtuman kumppanialueella näytteilleasettajille tarjotaan näyttelypaikkoja, jossa voi esittäytyä persoonallisilla tavoilla sekä sopia kohtaamisia tapahtuman osallistujien kanssa. Näyttely on avoin tila verkkotapahtumassa kaikille viheralasta kiinnostuneille. Sisäänkäynti vaatii vain maksuttoman rekisteröitymisen.