Joulutervehdys 2021

Vuosi 2021 alkaa olla jo lopuillaan. On aika hetkeksi hiljentyä joulunviettoon. Haveno palvelee tuttuun tapaan joulunpyhät puhelinpäivystyksellä, Ota siis rohkeasti yhteyttä viherasioissa.

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteyshenkilöille mitä mukavinta ja rauhallista Joulua
 ja onnellista uutta vuotta 2022! 

Hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta 2022 Havenolta!

Kiitos kuluneesta vuodesta 2021!

Mikäli olet asioinut kanssamme kuluneena vuonna, tai haluat muuten olla mukana kehittämässä palveluitamme, toivoisin että vastaat asiakastyytyväisyyskyselyymme. Kaikki palautteet ovat meille tärkeitä. Kysely on auki 31.12. asti. 

Pääset kyselyyn tästä:

Tavoitteena tavata - Viherpäivät 2022

Olemme mukana, tulethan sinäkin?

Viheralan suurin seminaari- ja messutapahtuma Viherpäivät ja -tekniikka järjestetään 42. kerran Jyväskylän Paviljongissa 9.-10.2.2022 . Olemme jälleen mukana! Tapahtuma kokoaa yhteen noin 1500 viheralan ammattilaista ja se on vakiinnuttanut paikkansa viheralan tärkeimpänä koulutus-, näyttely- ja kontaktitapahtumana. 

Ilmoitamme tapahtumasta lisää lähemmin. Lisää tapahtuma nyt jo kalenteriisi! Nähdään messuilla! 

Vihertekniikka-näyttely on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille!

** EDIT 11.1. 

Viherympäristöliiton hallitus on päättänyt siirtää vuoden 2022 Viherpäivät vuodelle 2023. Tapahtumanjärjestäjä haluaa toimia vastuullisesti haastavassa tilanteessa. Nykyinen koronatilanne rajoittaa sekä näytteilleasettajien, messu- ja seminaarivieraiden että luennoitsijoiden osallistumista tapahtumaan. Päätös on syntynyt yhteisymmärryksessä yhteistyökumppaneiden kanssa laadukkaan ja turvallisen tapahtuman varmistamiseksi kaikille osallistujille.

 

Katse kohti siis vuoden 2023 tapahtuman suunnitteluun. Viherpäivät ja -tekniikka järjestetään seuraavan kerran 8.-9.2.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Myöhempään ajankohtaan (huhti-elokuulle 2022) on alustavasti suunnitteilla korvaava tapahtumasarja, ilmoitamme tästä lisää kun tiedämme tarkemmin tapahtumasta.