Joulun ajan uutisia ja katse vuoteen 2020

Joulu lähestyy ...


Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia. Me Havenolla palvelemme sinua myös joulun aikaan ja välipäivinä. Juhanin loman aikana päivystämässä ovat Hilma sekä Tiina. Ole siis rohkeasti yhteydessä! 

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteyshenkilöille mitä mukavinta ja rauhallista Joulua! 

Katse kohti vuotta 2020


Viherpäivät 2020 - Olemme mukana

Olemme jälleen mukana Jyväskylän Pavilijongissa Viherpäivillä osastolla B-518 . Rekisteröityminen ilmaiseksi kävijäksi Vihertekniikka-näyttelyyn avataan tammikuun 2020 alussa. Vuoden 2020 Viherpäivien teema on VIHREÄN HINTA. Julkaisemme myöhemmin rekisteröitymislinkin. Tervetuloa näyttelyvieraaksi, nähdäänhän siellä!

Vihertekniikka-näyttely 

Vihertekniikka-näyttely on avoin kaikille viheralasta kiinnostuneille! 

Viherpäivien yhteydessä järjestettävä Vihertekniikka-näyttely on koonnut vuosina 2016, 2017 ja 2018 yhteensä 90–100 näytteilleasettajaa Jyväskylän Paviljonkiin. Vuonna 2019 näytteilleasettajia oli ennätyslukemat: 113 kappaletta! Viherpäivien seminaarien lomassa on runsaasti aikaa tutustua näyttelyyn, työnäytöksiin ja infoiskuihin. Lisäksi näyttelyssä kiertää Viherympäristöliiton kuvausryhmä, joka haastattelee näytteilleasettajia sekä seminaarikävijöitä. Videoita esitetään livenä Viherympäristöliiton Youtube -kanavalla.